Sko og støvler skal af og på, og det sker for de fleste i entreen eller gangen. Der sker faktisk flere forstrækkelser og fald i entreen, og det kan forebygges let ved at have en stol eller taburet. De fleste har dog en lille entre på få kvadratmeter, og med jakker, sko med mere, så er der ofte ikke plads til en stol eller taburet.

Her er tre hurtige råd til at gøre sko, på- og aftagning lettere og mere sikker:

  1. Klaptstol eller taburet kræver ikke meget plads når de ikke bruges.
  2. Skoreol med siddeplads, har du en slænk eller kommode, så kan du skifte den ud med en reol med siddeplads, ja, evt. køb en lille hynde.
  3. Har du ikke meget plads, så kan et godt gammeldags skohorn, og gerne et langt et af slagsen tage det værste af byrden ved på- og skoaftagning.

Du bør selvfølgelig også din krop til at blive mere fleksibel, for når fleksibiliteten mangler, er der langt større chance for at du bringer musklerne i kompromiterede positioner.

Få udseende, organisering og ergonomi i enteen
Udseendet på enhver entre bør være rummelig, du bør have til hensigt at gøre den moderne og imponerende. Undgå at den forbliver bare ufuldstændigt og en indgangsknude, kræv en bedre indgangsorganisation og kvalitet af dig selv og dine entremøbler. Får du stør på entreen kan du mindske chancen for fald og forstrækninger, og samtidig give besøgende et flot or organiseret førstehåndsintryk af dit hjem.