Kroppen har ikke godt af at sidde ned flere timer om dagen fem gange i ugen. Men sommetider kan det være nødvendigt, hvis man har et job, hvor man skal sidde ned i mange timer. Der, hvor det kan være en god idé at starte, er at investere i en god ergonomisk kontorstol. Det er vigtigt, at man finder en kontorstol, der passer til ens krop. En god ergonomisk kontorstol støtter ryggen de rigtige steder, og dermed giver det en god kropsholdning. Man skal undgå at spænde op i kroppen, da det kan give smerter i nakke og skuldre. Så hvis man kan sidde i en afslappet stilling i en kontorstol uden at spænde op, så er man på rette vej mod den rigtige kontorstol.

Kontorstole der fremmer en aktiv livsstil

En investering i den rette ergonomisk kontorstol kan betale sig, da man kan undgå unødige skavanker og skader. Find kontorstole i ergonomisk innovativ kvalitet her. Der findes et bredt udvalg af kontorstole, som spænder bredt i prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten. En sund og rask krop har brug for bevægelse, men med kontorstole som understøtter den aktive holistiske tankegang, fremmer det en sund og aktiv livsstil.

Udnyt alle funktioner på kontorstolen

Når man skal finde den rette ergonomisk kontorstol, skal den mobilisere rygsøjlen, styrke ryggen, ben, skuldre og armmusklerne, holde hele kroppen i bevægelse, forbedre cirkulationen og forbedre trombosen, så man undgår blodpropper og styrke hjertet og øge stofskiftes forbrænding af fedt og sukker. Udover den rette kontorstol, er det vigtigt, at man indstiller den korrekt. Der er ofte mange funktioner ved gode og kvalitetsbevidste kontorstole, som ikke bliver udnyttet til fulde. Derfor kan det være en fordel at læse om kontorstolens funktioner, så man udnytter alle funktioner samt får en god kropsholdning.