Hvis du sidder ned og arbejder hele dagen, er det vigtigt, at du har en god kontorstol. Hvad end du sidder hjemme eller ude på et kontor, betyder stolen meget for dit velvære. Du kan finde et hav af forskellige kontorstole online her. hvis du er i tvivl om, hvorfor det er vigtigt med en god kontorstol, får du her 3 gode grunde.

1.     Øget produktivitet

Meget tyder på at komfort øger din produktivitet på arbejdet. Det er vigtigt, at du har en behagelig stilling, hvis du skal kunne arbejde produktivt. Sidder du i en statisk stilling dag ud og dag ind, kan det lede til stress, hvilket både er en ulempe for dig psykisk og din arbejdsindsats. Det er derfor en stor fordel med en god stol, hvis du skal få mest muligt ud af dit arbejde.

2.     Undgå smerter i lænd og ryg

Smerter i lænd og ryg kan være en stor chikane i hverdagen. Særligt hvis du arbejder på kontor, hvor du skal sidde ned i samme stilling i mange timer i løbet af en dag. Særligt hvis du allerede lider af rygproblemer, kan den forkerte kontorstol være med til at forværre dette. Det er derfor vigtigt, at du bruger noget tid på at finde den helt rigtige stol. Mange bruger desværre mere tid på at vælge skrivebord end stol, selvom det i sidste ende betyder mindst lige så meget, hvis ikke mere, at finde en god ergonomisk stol.

3.     Undgå nakkesmerter

Det er ikke kun lænd og ryg, som lider under en dårlig siddestilling. Dine skuldre og nakke kan tage stor skade af en dårlig siddestilling. Med en dårlig kontorstol, kan du ende med at have en rigtigdårlig holdning bag skrivebordet, hvilket leder til smerter i skuldre- og nakkeområde. Det kan udvikle sig og være en stor ulempe for din arbejdsindsats.